PROTAGONISTES FEBRER GATETS

EL 10 DE FEBRER VA SER EL PROTAGOMISTA EL PAU. AMB ELS SEUS PARES I LA SEVA GERMANA ABRIL, ENS VAM PREPARAR UNA ACTIVITAT MOLT DIVERTIDA. COM QUE SOM LA CLASSE DELS GATETS VAM FER UNA CARETA, VAM ENGANXAR ORELLES, BIGOTIS I VAM PINTAR EL NAS. AMB UNA GOMETA VAM PODER PORTAR-LA POSADA. ERA MOLT DIVERTIDA.
EL DIMECRES 15 DE FEBRER LA NAGORE VA SER LA NOSTRA PROTAGONISTA DE LA SETMANA. AMB ELS SEUS PARES VAM PREPARAR UN TREBALLET MANUAL. VAM FER UN PEIXET DE COLORINS. VAM VEURE DOS ALBUMS DE FOTOS ON ESTAVA LA NAGORE AMB TOTA LA SEVA FAMILIA. VAM PASSAR UNA ESTONA MOLT AGRADABLE.
DIVENDRES 24 DE FEBRER L’ÈRIC VA SER EL PROTAGONISTA. VAN VENIR ELS SEUS PARES I VAN PREPARAR UNA ACTIVITAT AMB EL NOM DE CADA NEN I NENA. AMB TROSSOS I BOLETES DE PAPER, VAM OMPLIR TOT EL NOM. EL VAM PORTAR CAP A CASA. DESPRÉS ENS VAN EXPLICAR COSES QUE FEIA L’ÈRIC QUAN ERA MÉS PETIT. VA SER DIVERTIT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *