PROTAGONISTES FEBRER BICICLETES!!

Durant el mes de febrer els protagonistes van ser el SANTI, L’ISAAC I L’AARÓN.
Amb la família del SANTI vam fer de cuiners! La mare va portar uns gorros de cuiners autèntics que ens vam posar per fer uns bombons de galeta i xocolata bonísims!! Finalment vam estar ballant a la rotllana alguna cançó que li agrada molt al Santiago!!
La família de l’ISAAC ens va portar una barra de pa gegant que vam haver de farcir entre tots per poder fer un entrepà gegant!! Primer vam untar els tomàquets, després una miqueta d’oli i sal i finalment el vam condimentar amb diferents embotits!! i per acabar la tarda ens vam menjar un trosset cadasú!! Finalment ens van explicar un conte que li agrada molt a l’Isaac!
Amb la família de l’AARÓN vam fer uns pops molt divertits!
Amb rodets de paper de vàter reciclats vam tallar els tentacles del pop i després els vam decorar amb molt colors!!
Finalment l’Aarón i la seva família ens ajudava a ficar els ulls del pop!!
Aquí us deixem el vídeo, esperem que us agradi!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *