P4A, PROTAGONISTA SETMANA 1: ALEXIA

La primera Protagonista del curs va ser l’Alexia, la setmana del 15 al 19 de novembre.

L’Alexia vol ser infermera, de gran. Primer diu que ha de menjar molt, per créixer i fer-se gran, i quan ho sigui li demanarà a alguna “jefa” d’infermeres que la deixi treballar al seu hospital. No li cal estudiar perquè ella “ja sap fer les coses que fan les infermeres”. I és que l’Alexia deu practicar sovint amb el maletí d’infermera que ens va portar a la classe i va deixar exposat al Racó del Protagonista.
També pel Racó, ens va portar dos murals que explicaven les feines dels seus pares, i alguns dels estris que fan servir. Ens ho va explicar molt bé!

El dijous 18, la mare de l’Alexia, la Pili, va venir a la classe.
Ens va explicar en què consisteix la seva feina, metre d’un restaurant. I durant una estona, vam fer de cambrers sota les seves ordres, parant una taula llarguíssima, com les dels restaurants. Va quedar preciosa!

Després l’Alexia ens va donar uns menús. Cadascú va triar el seu menú, i el vam apuntar en una nota. El vam escriure una vegada, però… quina llibreta més xula!!!! La nota es va escriure sola en dos papers més!! Cosa de màgia??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *