Protagonistes del mes de novembre!

Durant el mes de novembre hem tingut 3 protagonistes de la setmana: la Sara, l’Alba i el Marc.
Tots tres van anar portant els seus objectes personals més estimats. La Sara va portar el seu nino de dormir, la Lolita. L’Alba va portar àlbums de fotos i joguines. I el Marc va portar els seus instruments, joguines, contes, la seva manteta per dormir…
Cada divendres de la setmana van venir les mares i pares dels nens i nenes protagonistes i van fer activitats molt entretingudes. A continuació podeu veure les fotos!!

Un comentari a “Protagonistes del mes de novembre!

  1. por fin se ve el marcos en alguna foto, que genial todo lo que se hace por ellos, enhorabuena a los papas y a las profes. Es super que lo podamos ver asi, ya que a ellos cuando se ven les hace gracia y recuerdan el dia. gracias por todo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *