HEM COMENÇAT EL PROJECTE!!

Hola pares!!
Com molt bé sabeu hem començat a treballar “per projectes”. Us explicarem, que aquesta metodologia, parteix de l’interès dels nens, són ells, els que decideixen quin tema volen estudiar més a fons..
Aprofitant que treballàvem els oficis, vam pensar, que potser seria interessant, que ells també fossin experts en un, així doncs, que després de fer la tria entre tots, ja tenim nom al projecte.
La classe dels cargols, estan estudiant els BOMBERS, a la classe dels Dofins, els METGES i a la classe de les tortugues els PESCADORS.
Bé, com podeu veure tots, els oficis són molt interessants, creiem que cada classe, farà una gran tasca de descobriment.
Arrel, del projecte, el passat, divendres 8 d’abril, els nens de la classe dels Cargols, van demanar als Bombers, que els ensenyessin, l’uniforme i el camió, i expliquessin una mica, la tasca que feien. Així que el divendres, els nens de la classe dels Cargols, van tenir la visita dels Bombers, però també van convidar a la classe dels Dofins i la de les Tortugues.
Va ser una tarda molt divertida !!!, a continuació podreu veure les fotos.

visita dels bombers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *