L’hora de les formigues.

Un curs més hem arribat al mes de juny i amb ell les vacances. Certament, ha estat un curs escolar molt diferent. Durant el tercer trimestre hem estat fent servir el bloc i hem convertit les llars en petites escoles, en escoletes.

Per a tots aquells que us heu enganxat setmana rere setmana a les propostes que us hem anat fent i per a tots aquells que voleu seguir essent formiguetes amb llapis i goma durant l’estiu hem creat aquest bloc amb recomanacions. N’hi ha de dos tipus: unes de més curriculars i d’altres més lúdiques però amb les que també aprenem.

Les vacances han de ser un temps especial per gaudir amb la família, per gaudir del bon temps i de l’entorn, per anar a la platja o a la piscina, per jugar al carrer amb els amics, per anar amb bicicleta, per fer excursions i viatges… Però sempre hi ha una estoneta que podem dedicar a llegir, a fer petites tasques escolars de repàs…

Que tingueu un estiu ben especial i inoblidable, gaudiu de les petites estones, carregueu bé les piles… Setembre sembla llunyà però quan arribi, us estarem esperant a l’escola.

 

Bon estiu, formiguetes!

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ja és l’hora dels adéus…

Doncs, sí, és l’hora dels adéus d’aquest curs que mai vam imaginar que acabaria d’aquesta manera. Per a nosaltres ha estat tot un plaer i una alegria compartir l’aventura de l’aprenentage amb tots vosaltres i les vostres famílies. Durant aquest confinament hem viscut molts moments i experiències virtuals que volem compartir amb vosaltres en aquest vídeo. Molt bon estiu a tothom.

P.D.: Voleu saber què va passar amb les erugues de seda?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HAPPY SUMMER EVERYONE!

Hello everyone! (week from the 15th to the 19th of June)

PADLET: SUMMER

Wishing you a Happy Summer!
En aquesta Padlet trobareu el meu vídeo SUMMER amb un poema curt per desitjar-vos bon estiu! El podeu memoritzar i fer el vostre vídeo dient el poema (o part del poema) i una frase per desitjar bon estiu als companys i companyes! (For example: Have a wonderful summer! Enjoy your summer! or Happy summer everyone!)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROPOSTA DE MÚSICA DEL 15 AL 19 DE JUNY

US DESITJO QUE PASSEU UN MOLT BON ESTIU.

I PER ACABAR EL CURS US CONVIDO A CANTAR COMENÇA L’ESTIU DE LA DÀMARIS GELABERT.

https://es.liveworksheets.com/zb814604ze

FINS EL CURS VINENT!!!!

                                                  JOANA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA REVETLLA DE SANT JOAN.

I així és com arriba la darrera setmana del curs.

Aquest any ens ha tocat viure una experiència que mai oblidarem.  Tots hem trobat molt a faltar l’escola i la nostra manera de continuar fent escola ha estar crear els blocs amb les propostes que us han anat acompanyant setmana rere setmana.

Desitgem que hagi estat una  experiència positiva i que us hagueu sentit acompanyats. Nosaltres hem gaudit d’aquesta experiència digital i també hem aprés moltes coses però… res hi ha com compartir amb tots els nens i nenes el dia a dia junts sense la barrera de la distància física imposada.

Tornarà setembre i els crits i rialles tornaran a omplir un nou curs l’escola. Mentrestant, gaudiu d’un estiu que mirarem amb nous ulls.

https://blocs.xtec.cat/revetlladesantjoan/

Publicat dins de General | Deixa un comentari