Dia de la Dona 2024

Bona tarda, famílies!

Per celebrar el 8 de març, des de l’aula d’acollida, hem buscat informació sobre dones importants dels nostres països. Com que venim d’indrets molt diferents, hem trobat moltes dones! Després, hem compartit amb la resta de l’escola els resultats del nostre treball. Podeu veure les imatges fent click aquí.

Feliç Dia de la Dona!

L’aula d’acollida va a Torre Barrina

Bon dia famílies!

Els dies 2 i 7 de febrer l’aula d’acollida va visitar la ràdio de Torre Barrina. Els i les alumnes van explicar algunes de les notícies més importants que havien passat durant aquest segon trimestre a l’escola, com per exemple: el robatori al gener, el Dia de la No Violència i la Pau, la festa del Carnaval, etc.

S’ho van passar molt bé escoltant les seves pròpies veus i els hi va sorprendre l’estudi de gravació. S’havien preparat força bé les notícies i ho fan fer molt bé!

Us deixem amb algunes de les fotografies a Torre Barrina i alguns dels àudios.

 

 

Fins aviat!

Fem ràdio a Torre Barrina amb l’Aula d’Acollida

Els dies 3 i 8 de febrer, els nens i les  nenes de l’ Aula d’Acollida hem anat a Torre Barrina. Hem experimentat amb el mitjà ràdio a l’estudi de  gravació.

Primerament hem estat a la sala d’ordinadors i a una sala gran. En Jordi, el monitor, ens va explicar que no podíem fer soroll amb els micros. Vam fer 3 grups i vam pujar un darrer l’altre a l’estudi.

Vam parlar, de la nostra cultura, quin era el nostre menjar, d’on érem i  el nostre esport preferit. Ens van gravar i vam sentir al nostra veu acompanyada d’una música molt xula.

VA SER INCREÏBLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cliqueu a la foto de l’esquerra per veure més. Per un tast de l’àudio, cliqueu aquí.

Obra de Nicolás de Andrade

 

Activitats de l’Aula d’Acollida

Aquest trimestre, a l’Aula d’Acollida hem après moltes coses.

Hem situat els nostres llocs d’origen al mapa, hem fet jocs, murals dels fruits de la tardor, descripció d’un pintor molt conegut, hem treballat amb el portal Vincles (quaderns, portal edu365). Ens ho hem passat d’allò més bé.

Silvia 

Per fer un tast de les activitats, cliqueu aquí.

 

Fem ràdio a Torre Barrina

Aquest dijous un grup d’alumnes de l’Aula d’Acollida hem anat a Torre Barrina. Hem experimentat amb el mitjà ràdio a l’estudi de gravació.
Primerament hem estat a la sala d’ordinadors .En Jordi, el monitor, ens ha explicat els trets fonamentals d’ una gravació. A continuació en Jordi ha escollit una música xula i hem parlat amb un micròfon. Finalment , ens han muntat la gravació i hem sentit el resultat. Ha estat fantàstic!!!!!!!