El Disseny gràfic, estudis i sortides professionals.

“Los oficios de la cultura: Diseño gràfico. Manuel Estrada”

El programa de Rtve “Los oficios de la cultura” presenta espais de 30 minuts relacionats amb oficis del món cultural. Les claus de cada professió es presenten a partir de la trajectòria d’un professional consagrat i d’un estudiant de cada disciplina. És un espai eminentment pràctic per apropar els joves a nous estudis i sortides professionals de l’àmbit cultural.

En aquesta ocasió el documental presenta la professió de dissenyador gràfic. Hi ho fa seguint la trajectòria d’en Manuel Estrada, dissenyador consagrat a nivell de l’estat espanyol. (Abans de veure el vídeo fes una mirada al qüestionari, et demanarem que responguis preguntes sobre el documental)

disseny

Un cop vist el documental et demanem que omplis el formulari sobre l’ofici de dissenyador gràfic. Un cop omplert l’envies.

Gràcies i fins aviat.

Fer un comentari