Ànalisi de dos blocs del mòdul

El primer bloc que vull analitzar és el de Fem música! del CEIP Sant Martí d’Arenys de Munt. He escollit aquest perquè m’ha semblat molt interresant. Hi ha articles de les diferentes classes de l’escola que passen per l’aula de música i en ells, es pot veure els diferentes treballs que van realitzant a nivell musical. La organització m’ha encantat ja que està molt ben estructurat en categories segons el curs i la temàtica. El trobo molt bé i m’ha fet gràcia, ja que m’agrada molt la música i m’ha cautivat.

http://blocs.xtec.cat/femmusica/

L’altre bloc que he escollit és el de  continguts i feines 08-09. Aquest m’ha sobtat molt, ja que no sabia fins a quin punt podia arribar les noves tecnologies. “Tracta sobre Què fem classe a classe, i quins deures manem cada dia.” En els articles surten els continguts treballats a classe per grups i cursos de l’eso i batx d’un institut i tots els deures que manen cada dia als alumnes. M’ha sorprès. Sens dubte per prendre nota i molt interessant per les escoles.

http://blocs.xtec.cat/jvigata1/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *