E. FÍSICA

En aquest espai podeu trobar informació referent als continguts de l’educació física: condició física i salut, jocs i esports, expressió i comunicació i activitats en el medi natural.

Enllaços

Web del Pere

Fòrum EF

IndeRef

Educació Física

Enric Mª Sebastiani

Jordi Diaz

Racó de l’Ignasi

Propostes didàctiques

Diari MEF

Zona MEF

Portal d’EF

Jordi Roca

Web de l’esport català

El xiulet

Sportaqus

EF en anglès

Manifest per a l’educació i l’esport

L’esport és:

Educació. Perquè té associats uns valors que són essencials en la formació de la personalitat i de les habilitats socials com per exemple la tolerància, l’esperit d’equip, el joc net i el respecte als altres i a les normes, la força de voluntat, l’autoestima i la perseverança. I perquè, com a llenguatge universal, és una font de coneixement.
Salut. Perquè protegeix contra les malalties causades per la manca d’exercici, enforteix el sistema immunològic, millora la qualitat de vida, i ens fa ser més conscients del nostre cos, així com de les nostres capacitats i limitacions.
Participació. Ja que requereix una implicació personal i col·lectiva en les diferents formes de pràctica, com la competició o el lleure, així com una certa regularitat i constància al llarg de totes les etapes de la vida, per tal de fer realitat els seus beneficis físics i mentals.
Oci. Perquè ens permet ocupar el temps de lleure de forma divertida, amb la família, els amics i les amigues, o en contacte amb la natura.
Relació. Per propiciar les relacions interpersonals i multiculturals, i contribueix a una millor convivència, solidaritat, acceptació i respecte a la diversitat, així com a la integració dels grups de població més desfavorits.
Treball. Tant personal com en equip, a l’hora d’afrontar la superació d’un esforç individual o col·lectiu, per a la consecució dels objectius que ens hàgim traçat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *