THE EQUATOR

theequator

El títol “The equator” pot resultar enganyifós tot i que ben mirat són equacions.

Personalment diria que és una mena de tetris en el qual no es tracta de col·locar figures geomètriques, ben al contrari es tracta d’eliminar quadradets. Com s’eliminen? Bé, primer cal tenir clar que els quadrats han de estar en contacte, bé per tenir un costat comú, bé perquè es toquin per un vèrtex.

En segon lloc, els números que contenen han de tenir alguna relació matemàtica, per exemple si clico successivament sobre tres quadrats que continguin un 2, un 1 i un 1, desapareixen perquè 2-1=1, no cal indicar-li l’operació; un altre exemple si clico successivament sobre tres quadrats que continguin el 10, el 5 i el 2, desapareixen perquè 10:5=2, repeteixo, no cal dir-li l’operació.

Una darrera cosa, a Primària us recomano jugar-hi per parelles: Quatre ulls hi veuen més que dos.

Que passeu una bona estona!

http://www.juegosparapensar.com/files/the_equator%5B1%5D.swf

l joc l’he torbat en aquesta pàgina, ara per ara no he pogut experimentar-ne més, si ho feu vosaltres i en trobeu algun més d’interessant agrairia m’ho féssiu saber. Gràcies.

http://juegosparapensar.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *