L’OCA

Un joc de l’oca que per avançar cal solucionar  d’activitats relacionades amb la multiplicació: seguir seqüencies es corresponen amb els resultats de les taules (2, 4, 8…), sumes de sumands iguals, escriure el factor que falta…

Si voleu provar el joc ull viu! Les intruccions indiquen que per començar a jugar cal clicar sobre un ou, l’ou, segons a quines pantalles costa trobrar. Quan tinguessiu al davant el taules de joc, baix a l’esquerra posa SALIDA, sota aquesta paraula trobareu l’ou.

Per accedir-hi cliqueu damunt la imatge.

loca.gif
tauleroca.gif

Si voleu accedir a les activitats directament sense jugar a l’oca, només cal clicar a Área del professor. Si ho feu així, podreu escollir activitat, nivell i número d’errades.Si voleu accedir-hi clique aquí o sobre la imatge.

selecciondactividades.gif

La pàgina principal també ofereix la possibilitat de descarregar l’activitat i instal·lar-la al vostre ordinador per tal de poder treballar-hi sense necessitat de connexió a Internet. Si ho feu descarregareu un zip que conté fitxer html i swf.

One thought on “L’OCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *