A França per la Candelaria (Chandeleur) i per Carnaval (Mardi Gras) es fan “crêpes”, aquí teniu als alumnes de cicle superior que us expliquen “en français” com elaborar-les.
Volem donar les gràcies a les cuineres del menjador, Isabel i Anna per la seva implicació i ajuda. Gràcies igualment a alumnes i mestres que ens han portat “crêpières”, paelles especials per fer creps. Els tutors/res ens han cedit part del seu horari i una petita menció a Fran per l’ajuda informàtica.
Hola.
M’agrada molt fer crêpes perquè estan molt bons i són molt fàcils de fer.
I si dieu que posar un got de suc de taronja és un secret ja no ho és.
Adéu!!!!!!!
I bon profit!!!
Hola,
pos no res que m’ha agradat molt.
I també que ho vaig passar molt bé.
Bon apetit!!!!!!!!!!
A francès les crêpes que van fer los de 5 i 6 eren molt molt bones amb nocilla, pero amb pernil i formatge també les dos coses juntes i són molt fàcils de fer.
Adéu!!!!!!!
I bon profit!!!!!!!!!!!
Jo vaig veure el video de Francès, i he fet els creps. Lo bo dels creps és que són bons i que són molt fàcils de fer.
adéu i bon profit!!!!!!!!!