DIA DE LA PAU 2017

muralescalat Mirades que ens omplen de pau

mirades

són les mirades que omplen la nostra escola des del dia 30 de gener, el dia escolar de la no-violència i la pau.
Enguany el nostre treball ha girat al voltant de Picasso, pintor que va plasmar l’angoixa i els horrors de la guerra en el Guernica.

guernicagroc

Ell també va ser un dels màxims responsables que el colom esdevingués el símbol universal de la pau, més enllá de les diferències de raça, cultura i religió

colomescalat

Tots els xiquets i xiquetes de l’escola hem realitzat activitats plàstiques, escèniques, musicals, … per tal d’aprendre, entendre i expressar la necessitat de pau arreu del món.
fotos dia de la Pau

TASTETS DE NADAL

A punt ja d’acabar-se l’any, l’Escola Joan Baptista Serra us vol desitjar bones festes! Aquí teniu una mostra del que hem estat fent aquests darrers dies.

Bon Nadal i feliç 2017 !!

Fem galetes típiques angleses a 6t…

Ens visiten els Pares Noels a parvulari…

Els de P5 cantem nadales…


EL COS HUMÀ

Els xiquets i les xiquetes de 2on hem fet un treball cooperatiu sobre el nostre cos. A medi hem pensat amb quin material podríem representar els diferents òrgans interns i què podia portar cadascú. A plàstica hem dibuixat la silueta del cos i hi hem anat ficant els “pulmons”, el “cor”, els “ronyons”, … tot ben col·locadet. I per acabar-ho d’enllestir els hem etiquetat en català, castellà i anglès.
Mireu el resultat! Ens ha quedat molt bé, així segur que ho hem après!

Benvinguts a l’escola!

Ja s’està acabant l’any i encara no us havíem presentat als nous xiquets i xiquetes que han començat a l’escola. Tot té una explicació: cada classe ha estat preparant una porta molt especial que ara per fi ja us podem ensenyar!

 

FESTES DEL REMEI 2016

Ha començat un nou curs i l’escola torna a estar plena de vida, de files i rialles, de treball i de joc.I tot just començar, arriben les festes del Remei, on hi ha hagut cabuda per moltes coses: carrosses, carraus, “caballitos”, diables, …Mireu quantes coses hem fet els xiquets de P5 !

Audició dels músics de 3rC. Primavera 2016

A final de curs es va fer una audició pels músics de 3rC a l’aula de música.
Tant els que no formen part de cap col·lectiu com els de la Banda Municipal de Música d’Alcanar i de l’Agrupació Musical Canareva… van fer gaudir als companys de la classe d’una sessió amb qualitat musical i estima per la música.
Aquí tenim un reportatge amb imatges dels 6 protagonistes de l’esdeveniment junt amb una foto de grup amb la mestra de música de l’escola.

La percussió va ser representada per Guillem tocant la lira.
La corda amb la guitarra de Marc, amb el violí de l’Ainara i amb el piano de Timotei.
Tant el saxofó de la Teresa com el clarinet de la Nerea van representar els instruments de vent.

En definitiva una juvenil plantilla que va alegrar els cors de tots i totes. Felicitats i endavant!