la meva escola

Hola, sóc la Carla Rubio. Actualment, tinc dotze anys i faig 6è. Porto a l’escola des de P3, es a dir, des de que tenia 3 anys. He crescut en aquesta escola, per tant crec que la conec bastant. A la nostra classe som catorze, portem fent el rècord de la classe amb menys alumnes des de P3. Bé, encara que a P3 érem 8. En aquesta escola he fet de tot: riure, plorar, tenir amics, aprendre coses i fins i tot ahir em van vacunar!

Vull donar les gràcies a tots els professors que he tingut: Marta Autonell, Lídia Garriga, Anna Vergés, Lurdes Galbany, Quico Homs, Fina Codina, Montse Pou, Carme Vilaró, Cris, etc… Tots aquest professors m’han ensenyat mooltes coses, encara que segurament me’n deixo algun.

He anat de colònies, natació, Gimcana de les llengües, excursions i per fi de curs anirem al Tibidabo. M’està costant molt entendre que a el setembre de l’any que ve aniré a una altre escola, a una altre classe, a una altre ciutat (Vic) i amb uns altres mestres. Enteneu-me, 9 anys en una escola, costen molt de deixar.

Pf… m’estic emocionant només d’escriure aquest text.

Sembla que fos ahir quan feia P3 i mirava el comiat de 6è de cada any. Pensava “si ploren perquè no volen marxar, perquè no es queden?” Però, ara entenc que no podem. Sempre me’n reia de com ploraven els de 6è en el seu comiat, pensava que era penós. Però veig que ara ha arribat la meva hora.

Vull dedicar especialment aquest text a la meva millor amiga, la Denisa Bontea, que fa dos anys que és aquí i juntes ens ho hem passat super bé! Ahir, per exemple, vam presentar una peli: THE BAD FURBY protagonitzada per ella i dirigida per mi.

M’agradaria dedicar aquest text a tota la meva classe, que hem estat junts en els bons i mals moments; em plorat junts, rigut junts, estudiat junts, i em fet en tonto junts.

També a tots els professors.

CARLA RUBIO 6è

 

Blog3 Blog2 Blog1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà