futbol

El futbol es divertit perquè es juga en equip. El futbol consisteix en xutar la pilota i que entri dins la porteria. El porter es l’únic jugador que pot tocar la pilota amb les mans. Els jugadors han de controlar la pilota amb tot el cos menys les mans.

Hi ha un àrbitre que te dues targetes una groga i l’altre vermella, la groga és per avisar, però si t’ensenyen dues grogues amb un mateix partit es com si t’ensenyés una vermella, que vol dir que estas expulsat. El camp de futbol es un rectangle amb dues porteries a cada costat. Al futbol i ha dues classes d’equips, el futbol 7 i el futbol 11. El futbol 7 consisteix en el mateix que us he explicat, però en el futbol 7 hi ha una targeta (blava) que vol dir que te n’has d’anar del camp. En el futbol 11 és el mateix que el futbol set però al futbol 11 no i ha la targeta blava.

APUNTA’T AL FUTBOL a Santa Eugènia de Berga!!!!!!!

Dawid Zahorovski 6è

dawid2 dawid1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà