els taurons

Els taurons són un grup de peixos que presenten un esquelet cartilaginós. Respiren a través de 5 a 7 parells de brànquies situades als costats del cap. Es calcula que existeixen prop de 470 espècies repartides en més de 80 gèneres. A més a més, els taurons presenten una diversitat important, tant a nivell de forma com de semblança. Per exemple, hi ha algunes espècies de taurons que es difereixen del prototip de tauró a causa de la seva conformació especial com el tauró martell, la llunada, el porc marí, l’àngel, el peix serra i el peix guitarra.

La meva opinió: Jo crec que els taurons no són animals que ataquen si que si tu entres al mar amb una agulla per si t’ataca, doncs ell es pensa que el vols matar i t’ataca.

Cristina Codina 6è

blog 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà