ANDRÒMINES

L’alumnat de 1r d’ESO ha construït les seves andròmines per participar en la baixada de vehicles sense motor del 10 de novembre de 2012.
Curs 2012-13

L’andròmina safari aeri ha sigut premiada per la decoració tan ben feta amb paper maché.

Curs 2011-12

Per què hem decidit participar en la baixada de vehicles fets a mà?

Els nens de 1er de l’institut de Teià, van crear unes andròmines fetes a mà per participar en la baixada de vehicles de Teià, que es realitza cada any com a un acte de la festa Major. Les andròmines són vehicles amb rodes i sense motor que han d’aconseguir baixar un tram per l’interior del poble.

Amb grups de 5 o 6 persones les vam dissenyar i construir fent servir materials reutilitzats de la deixalleria o de casa.

Creiem que ha estat una oportunitat per aprendre a reciclar, a reutilitzar i a no contaminar. Construir un vehicle reciclat, ha estat una experiència molt divertida i estranya a la vegada, ja que mai ens havíem imaginat que uns nens de 12 anys construirien un vehicle sostenible.

El grup del cotxe guanyador (sweet car) va decidir utilitzar materials totalment reciclats; van anar caminat per tot Masnou, a cada casa, a demanar diaris vells que ja no s’utilitzaven. Quin esforç però va ser divertit!!!

Tots vam tenir premi, però sobretot ens ho vam passar molt bé.

Cap resposta

2 respostes a “ANDRÒMINES”

3 02 2014
IRENE BADOSA I ALBERCH (16:37:22) :

bones
Voldria saber més del projecte d’andromines ja que a l’espai jove en volem impulsar un.

9 02 2014
MARIA MERCE BALART COLOM (21:28:07) :

Hola Irene,
Consisteix en “fabricar” un carretó amb materials reciclats: palets, cartrons, fustes… S’ha de fer una base amb rodes ( normalment les rodes s’han de comprar) o bé utilitzar una bicicleta o patinet vells i acoplar-hi una base.Les bases les fan amb l’ajuda de pares, avis tiets… ja que no disposem de les eines necessaries. A l’institut fan la decoració un cop muntada la base: parets, guarniments,… És important que disposin d’un sistema de frens, com que sol ser complicat com a mínim han de posar una corda per a poder-lo frenar. Espero que la informació t’hagi servit d’ajuda.
Salutacions

Mercè

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>