“El binomi fantàstic”

guineu.gifA l’hora de biblioteca  hem fet una activitat  que s’anomena “El binomi fantàstic”. Dos nens han escollit dues paraules a l’atzar i a partir d’aquestes paraules hem inventat oralment històries, aquí us en hem transcrit alguna:Pau Puigvert- 1r B”L’arbre i la guineu” Hi havia una vegada una guineu que es sentia molt sola i com que no hi havia ningú per fer amics es va fer amiga d’un arbre molt màgic. L’arbre va donar fruits per a la guineu. Uns insectes molestaven l’arbre i la guineu els va matar i també va treure la terra que hi ha al voltant dels arbres perquè es poguessin moure.

Eduard- 1r B”La guineu i l’arbre”Fa segles una guineu es trobava molt i molt sola, va anar al bosc i es va trobar un roure i es van fer molt amics. Va venir un noi i volia tallar l’arbre, va treure la serra i llavors la guineu li va mossegar la mà i l’arbre i la guineu van viure feliços per sempre més.

Jana- 1r A “El tigre blanc”

Hi havia una vegada un tigre que tenia el color del pèl igual que tots els tigres però ell no es volia dutxar perquè si no es tornava blanc i un dia va quedar amb els seus amics a la platja per fer un partit de futbol i llavors el van tirar a l’aigua i ell els anava insistint que no el tiressin i és que a part de tornar-se blanc no sabia nedar perquè no s’havia ficat mai dins l’aigua i com que el van tirar a l’aigua doncs li van canviar el nom i abans es deia Marronet i des d’aquell dia li van dir Blanquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *