Aprenem a organitzar, compartir i crear vídeos amb imatges

La diferencia entre “Picasaweb” i “Picasa” és que la primera utilitat
només serveix per a compartir fotografies a la xarxa, la segona està especialitzada en l’edició, al disc dur, amb fotografies digitals. A mesura que pugis més fotos i vídeos a Àlbums web de Picasa, tingues en compte els següents límits per compte:

  • Mida màxima de fotos: les imatges no poden ocupar més de 20 MB cadascuna ni superar els 50 megapíxels.
  • Mida màxima de vídeo: els vídeos que pugis no poden ocupar més d’1 GB.
  • Capacitat màxima de Àlbums web: 10.000.
  • Capacitat màxima de fotos i de vídeos per àlbum web: 1.000.
  • Espai total d’emmagatzematge: Àlbums web de Picasa ofereix 1 GB per a fotos i per a vídeos. Els arxius inferiors a una mida determinada no es comptabilitzen en la quota (Les fotos de 2.048 x 2.048 píxels o d’una mida inferior i els vídeos d’un màxim de 15 minuts de durada no es comptabilitzen en la quota d’emmagatzematge gratuït, per a usuaris registrats a Google +)
  • https://picasaweb.google.com

 

OneTrueMedia és un creador gratuït de slideshows multimèdia. Després del registre, pots crear els teus projectes i començar a modificar les fotos i vídeos. A més, pots afegir transicions, efectes especials, imatges, textos i rotar les imatges. També pots afegir pistes de música des del teu ordinador o des del catàleg de música de OneTrueMedia. Sempre es pot crear i compartir fins a 30 segons de forma gratuïta.
http://www.onetruemedia.com/

Aquest article s'ha publicat dins de general i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *