P3

Què ràpid ha passat l’estiu i què ràpid els primers anys, i sense adornar-nos,  JA ESTEM A P3!!!!!

Fa uns dies va començar el curs per conèixer nous amics, nous jocs, nous aprenentatges…. i la veritat, ho fem força bé.

Aquests primers dies ens serveixen per poder-nos conèixer millor,  començar a jugar en companyia, descobrir els racons de la classe, còrrer pel pati, agafar confiança amb els profes i sobretot ser FELIÇOS!!!!!

MIREU MIREU!!!!

DOFINS                                                                                    PINGÜINS

FotoFoto

 

LA CASTANYERA  A L’ESCOLA  DE FALSET

ARRIBADA DE LES CASTANYERES

AVUI 30 D’OCTUBRE, PER LA TARDA,  HAN VINGUT LES CASTANYERES I HAN RECOLLIT LES CASTANYES. VOLEU  VEURE EL QUE HA PASSAT.  MIREU, MIREU!! FEU CLIC AQUÍ!!!!!

FOTOS DE F. VISA

FESTA DE LA CASTANYADA

EL DIVENDRES 31 D’OCTUBRE VAM CELEBRAR, UN ANY MÉS, LA FESTA DE LA CASTANYADA. AL MATÍ VAM ANAR AL BOSQUET A BUSCAR A LA CASTANYERA QUE S’HAVIA PERDUT.                                                                                                               VOLEU VEURE QUÈ VA PASSAR?

MIREU!!!Foto

 

I PER LA TARDA LA FESTA CONTINUAVA.                                                                             VÀREM BALLAR I MENJÀREM CASTANYES.

CLIQUEU  AQUÍ!!!

 

 

 AVUI HA ARRIBAT EL TIÓ DE NADAL A L’ESCOLA!!!

TIÓ TIÓ 2

PELS VOLTS DEL DIA DE LA PURÍSSIMA (AIXÒ ÉS, EL 8 DE DESEMBRE), ES COMENÇA A DONAR MENJAR CADA DIA AL TIÓ, I SE’L TAPA AMB UNA MANTA PERQUÈ NO PASSI FRED. AL TIÓ LI AGRADEN LES MATEIXES COSES QUE ALS ANIMALS DE PEU RODÓ (EXCEPTE LA PALLA), FRUITA, VERDURA, SERRADURES O OUS I TOT SE LI OFRENA CRU. TAMBÉ SE LI DÓNA AIGUA. EN REALITAT HI HA MÚLTIPLES TRADICIONS LOCALS QUE A VEGADES PREFEREIXEN UNS ALIMENTS O UNS ALTRES.

EL TIÓ ES FA CAGAR PER LA NIT DE NADAL O EL MATEIX DIA 25 DE DESEMBRE, ABANS O DESPRÉS DE L’ÀPAT FAMILIAR. A LES CASES AMB LLAR DE FOC HI HA QUI HI POSA EL TIÓ UNA ESTONA ABANS DE FER-LO CAGAR, O MENTRE HO FA, JA QUE PER CAGAR HA D’ESTAR ENCÈS.

 ENS HO VAM PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ. MIREU!!!!

FOTOS

 

 

 

 

EL DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU (O EL SEU ACRÒNIMDENIP), CONEGUT TAMBÉ COM A DIA MUNDIAL O INTERNACIONAL DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU, FOU FUNDAT L’ANY 1964 PEL POETA I EDUCADORMALLORQUÍ LLORENÇ VIDAL VIDAL, I ÉS UNA INICIATIVA D’EDUCACIÓ NO-VIOLENTA I PACIFICADORA, DIFOSA INTERNACIONALMENT.

ES PRACTICA A ESCOLES DE TOT EL MÓN, ELS DIES 30 DE GENER I PROPERS (ANIVERSARI DE LA MORT DE MAHATMA GANDHI). ALS PAÏSOS AMB CALENDARIS ESCOLARS PROPIS DE L’HEMISFERI SUD, POT COMMEMORAR-SE EL 30 DE MARÇ I DIES IMMEDIATS.

ELS NENS I NENES DE L’ESCOLA DE FALSET VAM INTERPRETAR “MIRALL DE PAU”

 

 

 CARNAVAL   A   L’ESCOLA

AVUI,  DIVENDRES  13,  HEM  CELEBRAT  EL CARNAVAL  A L’ESCOLA.  ENS HO HEM  PASSAT D’ALLÒ  MÉS  BÉ!!!!!!  PAPA  MAMA  A  VEURE  SI  ENS  TROBEU!!

MIREU LES FOTOS

 

 

 

 

 

 

 

AQUEST DIVENDRES DIA 26 ELS ALUMNES DE P3 HAN FET “LA MONA”

FOTOS

 SANT JORDI

LES MESTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL ENS VAM EXPLICAR LA HISTÒRIA DE SANT JORDI AMB TITELLES. ENS VA AGRADAR MOLT I DESPRÉS VAM FER UNA XOCOLATADA.  MOLT BO!!!!!!

MIREU LES FOTOS. CLIQUEU AQUÍ!!!

Foto

EL PASSAT DIA 24 D’ABRIL LA CLASSE DELS PINGÜINS I LA CLASSE DELS DOFINS VAM ANAR D’EXCURSIÓ A L’ALFORJA. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. MIREU LES FOTOS.

FOTOS      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *