COMENÇA EL CURS

Benvinguts i benvingudes al nou curs 2019-20.

Fa una setmana que ha començat el curs i els infants de P3, P4 i P5 han començat les classes. Alguns ho han fet ben contents, altres una mica tristos i fins i tot algú amb unes llàgrimes.

De ben segur que d’aquí uns dies tots i totes estaran súper contents/es de venir a l’escola. Aquí us deixem unes fotografies dels primers dies:

https://photos.app.goo.gl/XKdzp731xgQbx1MZ9

Pla lector de P4

La setmana del 4 de juny es van explicar els següents contes:

La Maria ens va portar La Sireneta, una historieta de Disney que sempre agrada i diverteix als infants.

El Robert s’ha posat una capa i acompanyat del seu amic Skype ens ha explicat el conte del Supernen. Després hem  assegut a l’Skype a una cadira per a què es quedés amb nosaltres. Hem estat molt contents!

La Laia ens ha explicat el conte del Monstre de colors a l’escola. Ens ha fet molta gràcia perquè el monstre feia malifetes!! Moltes gràcies Laia ens ha agradat molt i ho has fet molt bé!!

FOTOS DE L’ACTIVITAT

Pla lector P4

La setmana del 27 de maig es van explicar els següents contes:

L’Eduard va portar unes divertides disfresses per representar el conte dels Tres Porquets. Va ser tant divertit que ho van voler repetir fins a tres vegades.

La Natalia ens ha explicat el conte dels tres porquets. Ha portat unes titelles molt originals fetes amb mitjons  i dues casetes molt boniques!!!Ens agrada tant el conte!

FOTOS DE L’ACTIVITAT

LES PRACTICANTS DE P4 I EL PROJECTE D’ESCOLA DE LA RETOLACIÓ

Aquest curs 2018-19 ha estat molt complert a P4, ja que no només hem treballat el projecte dels “Bons companys i bones companyes”, sinó que hem tingut la gran sort de tenir tres practicants de Pràcticum II i que ens han ajudat a iniciar el projecte de la “Retolació de l’escola”.

Amb elles hem observa les diferents tipologies textuals, què és un cartell i per què serveix, com elaborar cartells utilitzant diferents tècniques artístiques i materials…

Volem aprofitar aquesta ocasió per agrair a la Rosario, a l’Olga i a l’Eva la seva implicació i dedicació i per haver compartit el seu temps amb nosaltres.

Nens, nenes i mestres de P4

 

 

 

https://photos.app.goo.gl/PaGqHbRpznN4xxiQ6

Pla lector P4

La setmana del 13 de mig es van explicar els següents contes:

El Kinan ens va portar unes divertides titelles i imatges del conte de L’aneguet lleig. El va representar amb els seus amics i amigues.

La Gabriela es va posar una capa vermella i ens  va explicar el conte de la Caputxeta Vermella. Ho va fer taaaant bé!!! A més, dins d’un cistellet ens va portar galetetes per a tots. Moltes gràcies Gabriela!!!

FOTOS DE L’ACTIVITAT