JUGUEM AMB SANT JORDI

descarga

Aviat arribarà Sant Jordi i volem compartir amb vosaltres un seguit d’activitats interacctives; algunes d’elles les realizarem amb els vostres fills i filles al llarg d’aquests dies.

Totes elles són prou interessants i tenen com a tema principal Sant Jordi.

Seria interessant que en una estona de joc,  de lectura o bé fent trencaclosques, manualitats,  ….  les poguéssiu compartir amb els vostres fills i filles.

SANT JORDI : en aquesta web podem trobar diferents tipus de recursos relacionats amb Sant  Jordi.: audios, contes  multimèdia.

Si preferiu mirar fotos, dibuixos o el vídeo de Sant Jordi podeu entrar en aquesta pàgina: EL MÓN PER UN FORAT

Si voleu una miqueta de tot i per tothom, us aconsello L’EDU 365, mireu i cliqueu hi ha moltes coses divertides i entretingudes.

Si el que voleu és fer  PUNTS DE LLIBRE o uns ROSES xulíssimes

LA PETITA XARXA: aqui hi podeu trobar La llegenda, jocs, vídeos, us podeu descarregar la llegenda i fer-vos el vostre propi conte.

FENT I DESFENT: titelles per pintar, la llegenda, poesies i molts recursos per fer manualitats.

També us deixo una pàgina web, que conté moltes més adreces per fer activitats de Sant Jordi, aquesta és  RECURSOS EDUCATIVOS 

Si us animeu i voleu fer dracs no us perdeu  aquesta pàgina DRACS

I si el que voleu són contes, cançons, i…. moltes coses més, aquest enllaç us portarà a descobrir moltes altres activitats per celebrar i compartir un bon SANT JORDI