Presentació

En aquest espai trobareu blocs de mestres d’educació infantil on es recullen molts recursos i moltes activitats per a l’aula.

13 thoughts on “Presentació

 1. Administradora del bloc

  Anna,
  Només hem pogut escriure un correu anunciant la publicació en aquest bloc de blocs a les persones que tenen pública la seva adreça de correu electrònic.
  Per tant, des d’aquí agraïm a les persones que fan blocs amb articles tant interessants i il·lustratius de recursos per als infants de l’etapa d’infantil.
  Salutacions.

 2. Carme

  Moltes gràcies per l’enllaç que heu fet al bloc “Fer de Mestres”.
  Xtec sempre ha estat un referent i una font de recursos per a mi i ara veure el meu bloc en la vostra pàgina m’emociona.
  Salutacions,
  Carme Bonet

 3. MªÀngels

  Moltíssimes gràcies per tenir l’enllaç del meu bloc a les vostres llistes, per mi és tot un honor!!
  Felicitats per la bona feina!
  Salutacions!
  MªÀngels Trimiño

 4. Esther

  Doncs jo també he entrat a tafanejar i he vist el meu, moltes gràcies! Com bé diu la Carme, per a mi també ha estat sempre un referent l’Xtec, així que contenta de poder col.laborar en aquesta nova tasca.
  Salutacions.

 5. Bellaterra Música, Ed.

  Bon dia,
  Nos ponemos en contacto con su blog porque nos parece muy interesante y creemos que desde nuestra editorial podemos presentarles nuestras novedades.
  Nuestros libros nacen en el aula es por ello que puede aportar recursos a otros maestros y maestras de música, danza…

  Les agradeceremos nos faciliten una dirección a la cual enviarles estas informaciones.

  Aprovechamos la ocasión para enviarles un saludo muy cordial,
  Ainhoa Barquín
  http://www.bellaterramusica.com

 6. Rizoma Educatiu

  Hola! He vist el vostre bloc i l’he trobat molt interessant! He congut alguns blocs nous amb noves idees! Sóc tutora de 2n de Primària i també especialista en llengua anglesa. M’agradaria que el meu bloc també pogués formar part en aquest espai per poder compartir idees i experiències amb gent que té ganes i il·lusió per aprendre constantment! Us deixo el meu enllaç per si hi voleu fer un cop d’ull!

  http://www.rizomaeducatiu.com

  En el blog escric experiències reflexives que realitzo a l’aula amb alumnes de cicle inicial. En aquestes també hi podeu veure les sessions que posem en pràctica durant els espais d’aprenentatge en llengua anglesa que desenvolupem a l’escola. Tot i això, també hi recullo articles i altres experiències personals que relaciono sempre amb el món de l’ educació i la creativitat.

  Em faria molta il·lusió participar amb vosaltres!
  Moltes gràcies!
  Georgina LLobet

 7. Estudiants Ed. Infantil.

  Som un grup d’estudiants del Grau en Educació Infantil de la Universitat de Manresa. Estem fent un projecte sobre com es treballa l’homosexualitat a les aules d’infantil. Ens seria de gran ajuda la vostra col·laboració responent aquesta enquesta. GRÀCIES!

  Enquesta: https://goo.gl/forms/b8QziY5MWF7CMXXq2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà