P3, L’HORA DEL CONTE

Els contes són un gran recurs didàctic perquè afavoreixen el desenvolupament global dels infants, desenvolupen la imaginació i la fantasia i ens permeten treballar els continguts d’una manera més lúdica i motivadora. És per això que dins la programació de P3 tenim l’espai “L’hora del conte” i cada setmana utilitzem tècniques narratives diferents per explicar un conte i introduir nous aprenentatges. Aquí us deixem els primers contes treballats:

  1. En Tabalet. Contingut: dins i fora:
  2. El Dofi Badabadoc. Contingut: Vocabulari nou: 
  3. La Caputxeta Vermella. Contingut: llarg i curt:
  4. En Patufet. Contingut: petit i gran:
  5. Els tres Porquets. contingut: Expressió corporal:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *