Els cavalls

Aquest dimarts, l’Òscar de la classe de la granota Coco, va portar un cavall amb dues capses sorpresa.

Com que no tenia nom, vam haver de triar-ne un. Així que, com una bona democràcia, vam votar quin nom volíem i, al final, va sortir el guanyador: Picachu. Tots vam pujar amb aquest cavall tan bonic de color marró i taques blanques.

A més, a les capses hi havia el seu menjar: avena, palla i blat de moro. Nosaltres ho vam tocar i olorar. Ens va agradar molt veure el que mengen… I sabeu què hi havia a l’altra capsa? Estava plena de pintes per pentinar-lo, n’hi havien de més gruixudes, més finetes, més fortes, més fines… Així que ens vam posar a pentinar-lo per a que estigués ben guapo!

Per a que ens quedés molt més clar, l’Òscar també va portar un mural que va fer amb l’ajuda de la seva família. És molt original i fàcil d’entendre! Mireu, mireu…

Com són els cavalls

Els nens i nenes de la classe de la granota Coco, vam decidir que aquest tercer i últim trimestre, treballaríem els cavalls (després d’una votació prou ajustada contra els nadons, i és que, com sabeu, aquest últim mes ha nascut el Jordi, germà del Joel, i la Daniela, germana de la Mireia).

Hem començat per saber com són: alts, forts, elegants, amb pèl, de color marró, negre o blanc. A més, vam aprendre quines eren les parts del cos: el cap, les potes, la crinera i la cua.