Protagonistes març

En el següent vídeo podreu veure els nens i les nenes de la classe de les Bombolles i de les Gotes celebrant el protagonista de la setmana del mes de març.

Els protagonistes de les Bombolles d’aquest mes són: la Fiona, la Xènia, en Marcel i en Yeray.
Els protagonistes de les Gotes són: en Juli, en Mario, en Joel i la Sara Romero.

Les activitats que s’han realitzat amb les famílies durant la setmana del protagonistes han estat molt divertides i ens ho hem passat d’allò més bé. Hem fet un alegre collarets amb macarrons de colors, hem jugat a banquers i comprar i vendre. Al gimnàs ens ho hem passat “pipa” fent jocs de psicomotricitat. També ens han explicat contes: en un conte la protagonista era una papallona i hem fet la nostra papallona i una flor; en un altre conte ens han explicat perquè les serps tenen cascavell i amb un picarol fet pels nens i nenes han ajudat a la serp a no ser trepitjada pels altres animals. Ens han fet una interessant classe de logística i hem sembrat unes llavors. També hem fet una divertida titella amb un mitjó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *