VISITA MUSEU DEL CÀNTIR I PICASSO A L’AIRE LLIURE

Durant aquest primer trimestre, els nens i les nenes de la classe de les Menines i de Guernica, estem aprenent moltes coses sobre Picasso. A la classe hem après moltes coses sobre on va néixer, els llocs on va viure, quins estils i etapes va pintar al llarg de la seva vida….
També hem après que Picasso no només pintava quadres, sinó que també pintava càntirs. Per això vam fer una visita al museu del Càntir d’Argentona, on hi ha uns quants càntirs que ell va pintar. Allà vam consolidar molts dels aprenentatges i a més vam poder pintar un càntir com ho feia ell.
Passats un dies a la classe, vam rebre una carta de la Menina Infanta Margarita, sortida del quadre de les Menines de Picasso. Aquesta estava molt amoïnada perquè no sabia perquè en Picasso l’havia pintat d’aquesta manera tant estranya. Per això, ens va demanar la nostra ajuda, convidant-nos a la font Picant d’Argentona. Allà ens la vam trobar i ens va preparar diferents tallers on vam aprendre moltes altres coses sobre la vida i l’obre de Picasso.
En el següent vídeo veureu que bé ens ho hem passat i quantes i quantes coses hem après!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *