PROTAGONISTES: MAIG I JUNY

PROTAGONISTES MAIG I JUNY

– De la classe de les Gotes: Pol Casademunt, Adrià Mayorga, Magalí Pont, Damark Bernardo i Nina Mehrle.
– De la classe de les Bombolles: Pau Sabater, Eric Navarro, Adara Nieto, Evette Anton i Ferdinand Mehrle.

Com sempre les activitats han estat molt divertides i variades, des d’un conte i cançó en anglès a pujar en un camió molt gran i decorar una foto del camió. També ens han explicat un conte on la protagonista era una granota i fem fet una titella. Amb l’arribada de la primavera hem sembrat una tomaquera, també hem fet una bonica papallona. Hem fet activitats relacionades amb ordinadors i hem decorar el nostre. El clauer amb boletes de colors ens ha quedat súper bé i ens ha encantat decorar la nostra guardiola amb els gomets de les nostres cares. Els últims protagonistes ens van explicar un conte típic del seu país i vam pintar els personatges.
Què divertides han estat totes les activitats dels protagonistes !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *