Protagonistes de març i abril

Els nens i les nenes protagonistes de la classe d’Etiòpia han estat en Khel, l’Hugo, en Dani, l’Ona, la Marta i en Tensae. Hem fet de cuiners preparan unes lioneses boníssimes, de jardiners plantant unes llavors de menta, de maduixa i de flors. Hem fet d’artistes en varies sessions : pintant una peça de ceràmica, fent un pallaso amb gomets, moldejant un eriçó i pintant un iman per la nevera molt divertit.

Els nens i nenes protagonistes de la classe d’Egipte han estat la Jana, l’Ian Pérez, l’Emma, en Marc i la Clara. Hem realitzat coses molt originals!!! Hem elaborat una poma amb llana, hem fet i escrit una felicitació pel dia del pare, hem creat un pot de coloraines amb guixos de colors i sal, amb plastilina hem fet l’arc de Sant Martí i ens hem fet un collaret!!!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/oXYCcG62I24" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *