SANT JORDI A L’ESCOLA

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Durant la setmana prèvia a Sant Jordi hem estat realitzant a l’escola un seguit d’activitats entorn a la llegenda. L’hem contat, llegit i representat.
També hem gaudit de l’actuació d’un contacontes: ens ha explicat la Història d’en Pinotxo que ja haviem estat treballant anteriorment i ens ha agradat molt d’escoltar-lo ara que coneixem tant bé a tots els personatges.
Hem participat en els Jocs Florals de l’escola fent uns dibuixos molt bonics entorn al tema de les mentides, i als companys que els han quedat més macos els hi han regalat un conte i un diploma. També hem escoltat les histories guanyadores del certàmen dels nostres companys més grans de l’escola.
El divendres al matí, hem anat a veure les parades de llibres i roses de l’escola on hem comprat un conte per a cada classe, i a la tarda, després de la representació de la Llegenda, hem ballat danses tradicionals que esperem que us hagin agradat.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2015-16. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà