P4 VISITA LA BIBLIOTECA DEL BARRI.

Aquest matí les Tortugues i els Cargols hem visitat la biblioteca del nostre barri: la biblioteca Xavier Soto. La Carme, una de les bibliotecàries, ens ha acompanyat en un passeig per les instal·lacions mentre ens ha explicat breument com estan organitzats els llibres. També hem pogut gaudir mirant alguns contes ben bonics i curiosos. La Carme ens ha narrat l’emocionant conte del Peix Irisat i ens ha explicat com fer-nos socis/es de la biblioteca. També hem vist un dimoni: el terrorífic dimoni de Badalona.
P4 VISITA LA BIBLIOTECA DE LLEFIÀ on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en Comunicació i llenguatges, Contes, Descoberta de l'entorn, P4, sant jordi, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *