Projecte “LA XOCOLATA”

Els nens i les nenes de P5 Aquest trimestre hem portat a terme el projecte de “la Xocolata”.
A tots i totes ens agrada molt i en volíem conèixer més coses sobre la xocolata. Quan vàrem començar ens van sorgir moltes preguntes, com ara: Des de on ve? De quin arbre surt? De quin color és?… Totes aquestes preguntes i moltes més les vàrem resoldre dia rere dia i a més a més ens ho vam passar súper bé!!!
Un dia vam pintar una casa de llaminadures amb xocolata i no ens vam poder estar de llepar-nos els dits. També vam fer “brotxetes” amb fruita i xocolata negra i finalment va venir a l’escola el pare d’en Marc i ens va ensenyar a fer “piruletes de xocolata amb lacasitos” i estaven riquíssimes!!!

Si voleu veure tot el que hem après cliqueu Aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *