ELS AMBIENTS A INFANTIL

Al cicle d’infantil hem iniciat el treball per ambients.

Cada matí els nens i nenes des de p3 a p5 poden triar entre els 7 ambients que fem: Llums i ombres; joc simbòlic; científic; construccions; contes;  Bosc i l’artístic. On els infants  desenvolupen la seva creativitat, espontaneïtat, curiositat i aprenen a treballar de forma cooperativa interaccionant amb els companys i els adults, fent aportacions i implicant-se en el seu propi aprenentatge. D’aquesta manera proporcionem un enriquiment i un creixement personal i social mutu.

Aquí us anirem deixant  una mostra de les feines que portem a terme als diferents ambients.

Fotos

 

Un comentari a “ELS AMBIENTS A INFANTIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *