Visita al Museu dels traginers d’Igualada

IMG_0450El Museu del Traginer – Col·lecció Antoni Ros explica l’evolució del transport tant de mercaderies com de persones emprant energies de sang, i alhora mostra les relacions entre els diferents oficis que feien possible el desenvolupament del fet traginer a casa nostra.

L’àmplia representació d’eines i utensilis que acumulen aquests oficis, juntament amb la presència dels diferents carros, carruatges, selles i guarniments fan de la Col·lecció Antoni Ros un veritable museu de les arts i els oficis aplicats al món del transport a la Catalunya Moderna.Dibuixos dels tres tombs ! IMG_0447

Aquest article ha estat publicat en Fotos, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Visita al Museu dels traginers d’Igualada

  1. tgolano diu:

    Uns bons dibuixants aquests nens i nenes!

  2. Els divuixos són molt macos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *