Hola!

Benvinguts al meu primer bloc!!!

Aquest serà un bloc dedicat a les matemàtiques en general, però dirigit sobre tot als alumnes de  2n d’ESO de l’IES Guillem de Berguedà. La idea és que en aquest bloc s’hi puguin trobar, per una banda, informacions diverses sobre les matemàtiques, enllaços interessants, vídeos “imprescindibles”, convocatòries de concursos matemàtics… Per altra banda, serà un lloc de seguiment de les tasques del curs: feines encomanades, temes que treballem, terminis de llirament… I finalment que sigui també un loc de discussió perquè entre tots (alumnes i professors de 2n) puguem millorar l’aprenentage de les matemàtiques!

One thought on “Hola!

  1. Sr WordPress

    Hola, això és un comentari.
    Per a esborrar un comentari, inicieu la sessió i mireu-vos els comentaris dels articles. Allí hi trobareu l’opció d’editar-los o eliminar-los.

Deixa un comentari