Aquest any la Biblioteca Joan Camps torna a participar al Protagonista Jove. Ja estem rebent les lectures que opten aquest any al premi i , per tant, si vols participar com a jurat i fer préstec d’algun llibre per llegir-lo durant les vacances, ja et pots apuntar a la biblioteca.

Com funciona? Molt fàcil!

Els participants haureu de llegir els quatre llibres que corresponguin al vostre grup d’edat, des d’ara fins el mes de maig i ens reunirem per comentar les lectures i recollir les vostres votacions.

Amb les puntuacions de tots els lectors de tots els centres i biblioteques participants s’atorgarà al llibre guanyador el 18è Premi Protagonista Jove.

Els participants rebreu un diploma que us acreditarà com a membres del Jurat i els centres i biblioteques participaran en el sorteig de lots de llibres , d’uns cinquanta títols cada lot, que concediran les editorials que hauran publicat els llibres més votats.

Si vols saber quins són els llibres seleccionats enguany, pots veure-ho ampliant la imatge.

Animeu-vos a participar!!!

índex