El curs s’acaba i a la biblioteca estem fent ja feina per preparar novetats pel curs vinent. Us recordo que al nostre Pinterest hi podeu trobar les lectures recomanades que ha seleccionat el professorat des de les diferents àrees i també guies de lectura per a joves. Ara que comencen les vacances es poden trobar més moments per relaxar-se en companyia d’un llibre.Us animo a compartir els taulers i comentar lliurement els llibres que llegiu, també a l’estiu.

Als despistats que encara teniu algun llibre per retornar….a la biblioteca encara treballrem uns dies més, no espereu, ara és el moment!

I moltes gràcies de tot cor a tots els nostres usuaris, a tots els lectors i lectores que heu compartit les vostres lectures a l’activitat “Llibres de boca orella”, als lectors que han participat com a jurat en el “Protagonista Jove” d’enguany, a la Sònia Gualdo, que ens ha ajudat tantíssim a crear la nova secció de Novel·la, a la comissió de Biblioteca per la seva col·laboració i a l’Arantxa Gómez, per haver coordinat aquest curs amb tantes ganes i bones idees.

Bon estiu…..i bones lectures!