AMPA. NOVETATS CURS 2013-14

AMPA INSTITUT VACARISSES

 

 

 

Benvolgudes famílies,

 

Us volem informar de les novetats per aquest nou curs 2013-2014

 

EXTRAESCOLARS:

 

– Les activitats extraescolars enguany estaran organitzades per Eina cooperativa

 

– L’activitat d’anglès serà a càrrec de l’empresa Langeurop.

 

Durant la primera setmana de curs rebreu tota la informació sobre horaris, preus, condicions d’inscripció, etc.

 

Per poder participar de qualsevol activitat o servei ofert per l’Ampa s’ha de ser soci i no tenir cap quota impagada d’extraescolars del curs passat. Us recordem que es pot regularitzar la situació fent l’ingrés a :

 

LA CAIXA 2100 6912 65 0100058589

 

ARMARIETS:

– Les claus dels armariets de l’any passat cal retornar-les a secretaria la primera setmana de curs. El dia 23 procedirem a l’obertura i buidatge dels armariets que no hagin estat lliurats.

En el lloguer d’armariets tenen preferència els socis, a un preu de 10€ els curs.

Si en sobren s’oferiran a la resta d’alumnat a 25€

 

LLIBRES:

L’Ampa ofereix el servei de venda de workbooks i llibres de batxillerat previ encàrrec. Els workbooks encarregats es podran venir a recollir a l’institut el dijous dia 19 de 18 a 20 h. El preu és de 20€ pels socis, per a la resta serà de 25€. Es poden fer noves comandes de workbooks al correu de l’ampa : ampa.ies.vacarisses@gmail.com. ÚLTIM DIA PER A FER COMANDES dijous dia 19 (si s’ha fet l’ingrés a l’Ampa durant el mes de Setembre, s’haurá de portar el comprovant de pagament per tenir dret al preu de soci)

 

 

 

SOCIS:

 

– El socis tindran enguany un carnet de soci personal. Aquest carnet donarà prioritat o gratuItat a alguns serveis que ofereix l’ampa.

 

 

 

 

BIBLIOTECA:

L’Ampa posa a disposició dels socis el servei de biblioteca vigilat per un monitor ,els dimarts i dijous de 15:30 a 16:30 hores . Dilluns i dimecres s’obrirà durant el mateix horari, sempre per encàrrec, si els alumnes han de fer treballs.

El servei és gratuït pels socis. Els no socis hauran d’abonar 1€ per poder-la utilitzar .

 

 

CARMANYOLA I MONITORATGE DE MENJADOR :

 

– Socis: Si fan extraescolars serà un servei gratuït. Pels que no facin extraescolars serà gratuït si s’utiliza el servei 1 o 2 cops al mes, Si s’utiliza de forma fixa entre 1 i 4 cops a la setmana el servei costarà 3€ al mes.

 

– No socis (de 1er a 4rt de ESO) 50cts cada cop que es vulgui utilitzar el servei de menjador/carmanyola.

 

 

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

 

– Aviat us informarem de l’assemblea que farem cap a principis d’octubre.

 

 

Us informem que l’ampa ha dotat l’institut de taules i cadires per a la cantina. També que treballem altruïstament en contacte directe amb la direcció del centre per resoldre tots els problemes que hi puguin sorgir i ajudar a que la vida a l’institut sigui cada cop millor.

Esperem les vostre idees, la vostra ajuda i la vostra assistència al centre on s’estan formant els vostres fills i filles.

 

Moltes gràcies,

AMPA de l’Institut de Vacarisses

(ampa.ies.vacarisses@gmail.com)

 

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>