5 thoughts on “Un viatge per l’Univers amb 3D

 1. Enric Balmanya

  Nois jo ja he pugut veure aquest vidio i…….
  ……………..es molt divertit! Us deixaveure el Sistema Solar per les parts que vulguem. Pero teniu que clicar la part on diu Sistem Solar a la part superior esquera, perque sino no us surtira el mapa (perser no es en TresD)
  Dncsfins un altre IDEFIX.

 2. nuria diaz

  Hola kol.leguis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Teniu que veure el video del Sistema Solar es super xulo,divertit,guai,interesant.Vinga animeo-vos

  ADEU!!!

 3. Joan Torras

  És veritat això que diu l’Enric. Però cal tenir en compte que encara no disposem de pantalles d’ordinador amb 3D. Això de l’efecte vol dir que si et passseges per l’univers sembla ben bé que siguis tu el que condueix una nau i passi pel costat de tots els planetes del Sistema Solar,… jo el trobo molt interessant, però és una opinió…. NO UN FET oi?

 4. marta altimira

  Hola a tots els Idefix jo ja e vist el video del Sistema Solar i es molt interesant perque sembla com si tu estiguessis al espai i veiesis tots el planetes els satelits la lluna…
  ES MOLT INTERESSANT ANIMEU-VOS TOTS ELS IDEFIX PERQUE US O PASSAREU D’ALLO MES BE I PUTSER US SEMBLARA MOLT INTERESSANT!!!!

 5. tayisiya.perez

  3D lo millor, segur que algu com el joan sa ficat dins l’ordinador i s’ha perdut segur que no perque ,so sap de memoria la rutació,translasió i tot aixó!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà