Sobre els Blocs

Aquesta pràctica m’ha permés visitar diferents blocs que ens han estat indicats en el mòdul, però d’altra banda n’he visitat molts d’altres a la recerca de models, idees i material per entendre exactament totes les possibilitats dels Blocs i les seves possibles aplicacions a l’aula.

M’agradaria comentar que els blocs indicats en les pràctiques els he trobat molt més indicats al treball dels educadors i mestres i professors que no tant als alumnes, per això i donat el caràcter de l’exercici,  arrel de la informació estreta i dels blocs localitzats en la web de la Xtec he decidit fer el meu comentari dels següents blocs:

El Bloc de cinquè de Pau Casals http://blocs.xtec.cat/paucinque/

Sóc Mestre http://blocs.xtec.cat/socmestre/ 

Respecte al Primer , el Bloc de cinquè de Pau Casals:

Que pot fer l’alumne

Es treballa aquest aspecte

Pot crear els seus textos i ser llegit Si els alumnes poden crear els textos i ser llegits. Si més no aquesta sembla ser la proposta de l’administrador.
El bloc li permet exposar un tema treballat Pel que he pogut veure si. Se li demana la col·laboració i l’exposició d’opinions a partir d’un tema.
Potencia la reflexió i el debat Si, donat que d’alguna manera estableix l’eina del bloc com a font d’informació per al debat.
Permet el treball col·laboratiu Si donat que ha de tenir en compte les aportacions dels altres.
El bloc li serveix per reflexionar sobre la feina feta i autoavaluar-se Si crec que ajuda a reflexionar, i respecte a l’autoavaluació la proposta d’anglès em sembla molt bé, incentivant i divertida pels alumnes.
El bloc facilita l’estructuració d’idees i continguts Si més no ho proposa i la distribució i composició pot ajudar a l’exercici d’estructuració.
Ajuda a integrar les competències TIC amb la familiarització dels hipervincles, elements multimèdia…    Si evidentment ajuda, donat que són      eines pròpies del bloc.

La Tardor

Ja fa uns dies que la tardor ha arribat, els nens i nenes de primer ja coneixem el que és la tardor, però hem fet un repàs d’algunes de les coses que passen i n’hem conegut de noves, així doncs entre altres hem repassat els fruits de tardor, unes imatges que ens ajuden a revisar que ens aporta la tardor és el video que us hem adjuntat.

Hola!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquesta és la meva primera experiència en la publicació en xarxa. En principi es tracta d’una pràctica. Amb temps descobrirem si li donem més sentit. Ara per ara, I ara què? és la primera qüestió que hi ha desprès d’un primer pas resolt, així a poc a poc intentarem cercar els  passos de qualsevol proposta que sorgeixi.  

photo gratuite, photo gratuit, photos gratuites, photos gratuit, photo gratuit libre