El meu llibre és diu: Amb tu, Tito

Hola sóc el Ian Anglès Cugat i ara us explicaré coses del meu llibre.

Quin llibre llegeixo? Amb tu, Tito.

Per què llegeixo aquest llibre ? Perquè com jo sóc un culé de tota la vida, em van regalar un conte sobre futbol, una mica més tard que Tito va marxar del barça per el seu càncer.

M’agrada ? M’agrada molt perque está explicant la seva vida del futbol, quan era petit sempre anava amb la pilota. I amb els equips que jugar, i quan ell va coneixer al Pep Guardiola. Ancara més haviat quan mauriño li va ficar el dit al ull.

El recomano ? Si, el recomano aquells que els agradi molt el futbol i sobretot el Barça, i que siguin tafaners que com va coneixer al Pep Guardiola i altres persones molt inportans del futbol, i també parla molta gent amb aquest llibre.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *