PLANTEM RAVES!

ELS PATUFETS I LES PATUFETES JA SOM UNS BONS HORTELANS I HORTELANES! HEM PLANTAT LLAVORS DE RAVE EN TESTOS I ELS HEM REGAT MOLT.
I QUINA SORPRESA HEM TINGUT? EN POCS DIES HAN CRESCUT MOLTÍSSIM!! JA NO CABIEN AL TEST! PER AIXÒ ELS HEM TRASPLANTAT A L’HORT PERQUÈ TINGUIN MOLT ESPAI I CREIXIN MOLT MÉS! ARA SOLS FALTA ESPERAR!!!

PLANTEM LLENTIES!

ELS PATUFETS I LES PATUFETES VAM PLANTAR UNES LLENTIES QUE ENS VA PORTAR EL PAU TOT AMAGANT-LES SOTA LA TERRA D’UNS POTS DE IOGURT. LA SORPRESA ENS VA ARRIBAR QUAN VAN COMENÇAR A CRÉIXER MOLTÍSSIM. ENS LES VAM EMPORTAR A CASA I ALLÀ LES CUIDAREM MOLT. A L’ESCOLA, LES HEM PLANTAT A L’HORT PERQUÈ ES FACIN MOLT GRANS!!

LES FAVES

Els nens i nenes de segon vam  plantar  faves i  hem observat dia rere dia com creixia la planta fins que s’ha fet tant alta com nosaltres. Primer  van créixer la tija i les fulles; després la flor i ara ja han sortit les beines on s’hi guarden els fruits. Abans de collir-les vam sortir a dibuixar-les!!! Ens han quedat molt boniques…

MIREU, MIREU!

COLLIM LES CEBES!

Els nens i nenes de primer ja hem pogut collir les cebes! Estirant, estirant les hem pogut arrencar ja que estaven amagades sota terra…