De l’HORT a la Taula

En aquest apartat del bloc us ensenyarem a fer receptes amb tot el que anem collint de l’hort, que seran fàcils i originals.

Podreu aprendre a fer: amanides de tot tipus, cremes de verdures, galetes, magdalenes, pastissos, lasanyes, etc…I molts plats més, per menjar sa i créixer forts!

MAGDALENES DE CARBASSA
Ingredients:
 3OUS.
 225g DE SUCRE.
 3 CULLERADETES DE CAFÉ DE SUCRE AVAINILLAT.
 60g D’OLI D’OLIVA.
 250g DE CARBASSA.
 200g DE FARINA DE FORÇA.
 1 SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC.
P.D: Amb aquestes quantitats s’obtenen 15 magdalenes grosses.
UTENSILIS:
 MOTLLES O PAPER PER A MAGDALENES.
 BATEDORA DE BARETES
 TAMÍS(no fa falta, però queda millor)
 FORILLA
Aquesta recepta es pot fer en 30 min.
CATEGORIA: POSTRES I DOLÇOS, RECEPTES PER FORN.
DIFICULTAT: MITJANA.
ELABORACIÓ:
1. Amb la batedora de varetes, bateu els ous i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que faci espuma o blanquegi.
2. Afegiu-hi un filet l’oli i aneu baten a poc a poc.
3. Incorporeu-hi la carbassa aixafada amb una forquilla, bateu-ho tot.
4. Poseu-hi la farina amb llevat passat pel tamís (si no ho feu no passa res però queda millor).
5. Remeneu-ho fins que s’incorpori tota la farina.
6. Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers.
7. Coeu-les al forn, prèviament escalfeu-ho a 180 graus durant 5 min. o vigilant que no es cremin.
AQUEST ÉS EL RESULTAT!!!!!!!

magdalenes de carbassa

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!

Una resposta a De l’HORT a la Taula

  1. Clara diu:

    Ja tinc ganes de saber moltes receptes noves!!!!
    Quina bona idea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Respon a Clara Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *