Grup 3 – Moviment Obrer – Personatges Instagram

En el moviment obrer van destacar uns certs personatges, els quals van canviar (o, almenys van intentar-ho), la perspectiva de l’actualitat vigent en aquell moment. En aquest compte d’Instagram que hi ha a continuació, es pot trobar la vida d’alguns personatges més destacats de l’època explicada per aquests mateixos, des de la seva persona.

https://instagram.com/elmovimentobrer3?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Grup 5 – Restauració i revolucions liberals

UNA LÍNIA HISTÒRICA

Aquesta línia del temps recrea el període de Restauració i les Revolucions burgeses de 1820, 1830 i 1840 a través de catorze dates històriques i personatges diversos. L’objectiu d’aquest projecte és aprendre, de manera lúdica, fets del nostre passat dels quals no sentim a parlar molt sovint, però que continuen sent importants.
La línia del temps es va realitzar amb l’aplicació Time Graphics, i ens vam repartir la feina de la manera següent: cadascú va buscar un nombre concret de dates, i després un de nosaltres els va posar al “timeline”.

 

 

LES REVOLUCIONS LIBERALS A INSTAGRAM

Després d’haver après sobre els fets històrics de la Restauració i les Revolucions Liberals, podem conèixer-ne més sobre els seus grans protagonistes, gràcies a aquest compte d’Instagram:

https://www.instagram.com

Com podreu veure, els personatges ens expliquen ells mateixos les seves vides, ja que les seves cares s’articulen gràcies a l’aplicació Talkr. Diversos membres del nostre grup van buscar la informació sobre aquests vuit homes, i un de nosaltres va plasmar-la en l’aplicació.