Punt i final de Guillo.cat

Degut a temes d’alta i emergent importància, aquesta pàgina canviarà o s’autodestruïrà en cosa d’una hora. Els motius els teniu als diaris. Crec que amb el que està passant a Japó, Egipte, Líbia, Hawaai…
No cal que perdem el temps amb tonteries d’un paiet que se’n va a donar voltes sense sentit. Quan ens haguem conscienciat tots amb el que passa ja obriré una altra pàgina amb un nom diferent o canviaré l’actual. Mentrestant preocupeu-vos del que està passant a casa vostra i gasteu el poc temps que invertiu a la pantalla per enterar-vos del que passa. També perquè ja he dant la volta al món i he fet les bestieses que havia de fer i fins que algú no proposi alguna idea millor o no se m’acudeixi a mi no ressurgirà el web. De moment però, estic més pendent del que passa a fora perquè no hi puc ser físicament. Jo no penso escriure més aquí si no és necessari. Ja us diré la nova pàgina per qui la vulgui mirar o ja canviaré l’actual. Però haurà de ser demà o alguna altre dia després de demà. Fins demà si Déu (o el que sigui) vol… i si el Pacífic es pacifica.