La vostra opinió: Ens estem equivocant?

En Yonai opina: -A mi el video me gustó. pero por otra parte no, por que el chino no tenia porque discriminar así al negro y ademas por no saber pronunciar “loyito de plimavela” no es escusa para que le despida; pero me hizo mucha gracia como
hablaba el chino, jejeje

I A l’Azahara li sembla que.. :-A mi me parece fatal, a que unos chinos no acepten a ese xico xk no es xino y solo
le dejen dos dias de curro.

Comentaris al vídeo sobre el dret a portar hiyab.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/MsITLQASqiE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

I aquest són alguns de vostres comentaris:

En Ronal va escriure: jo crec que la professora intentava ajudar-la amb paraules, però no ha fet molt bé, perquè quan la noia va entrar a l’aula, va ser la més rara de la classe.

La Cindy va escriure:Havia una noia que era de Marroc que anava amb un institut amb hiyab,li va dir que es treies allò del cap, que ningú portava res al cap. I quan va veure que la majoria portaven gorro o gorra, va saber que l’havia mentit.

En Yonai va escriure: A mi no me ha gustado porque le dicen a la niña que se quite el pañuelo, cuando todos los de la clase llevan puesto cosas,la profesora hizo quedar mal a la niña.

L’Aaron va escriure:Hay una niña de otro país que entra en el colegio con un pañuelo, y la profesora le dice, quítate el pañuelo que estas más guapa, y la niña dice no, y la professora insiste y cuando entran en la clase y la profesora la presenta la niña mira a todos los niños que llevan gorros y gorras.

Toca qui toca

Què representa ser com tothom?

Voldria que veiéssim aquests vídeos i parléssim del que ens ha suggerit, després podeu fer els vostres comentaris [kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6YXTkK3PTRg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/AX9fA8YLmxg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/zDbvRcXuP-s" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Hola!

Comencem un any nou que acaba en nou, això ens donarà sort segur!.  I per començar amb bon peu, que tal si confegim un blog entre tots, on es vegin els talents de cadascú, informàtics  , artístics  filòsofics , bloguers i tants altres que anirem descubrint?.

Per començar, cadascú haurà de fer un article de presentació.

Guai!