Les tabletes arriben a l’educació infantil.

Aquest últim trimestre l’escola ha fet una despesa per comprar 6 tabletes. Aquestes tabletes son per portar el projecte d’informàtica amb tabletes a l’educació infantil. Amb aquest projecte es vol apropar les noves tecnologies (ordinadors, tabletes i telèfons mòbils) als alumnes de l’escola.

Pel que fa a l’educació infantil s’han introduït activitats més engrescadores i motivadores com ara fer fotos a companyes i companys I pintar-les. A cada sessió es proposa una activitat nova. Després de fer l’activitat proposada els alumnes són lliures per escollir, amb la seva parella, quina activitat volen realitzar.

És treballa el diàleg i el treball en equip ja que treballen per parelles i son els alumnes els que han de gestionar el temps segons les activitats que volen treballar a la segona part de la sessió. Com treballen per parelles han de decidir quines activitats volen fer. Si cada company escull una activitat diferent han de decidir amb quina comencen. Si no els hi dona temps de fer les dues activitats, a la següent sessió han de recordar a qui li tocava escollir l’activitat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *