ULTRA CAVALLS DEL VENT

Aquest cap de setmana, Kilian Jornet ha estat notícia per haver guanyat la cursa Ultra CAvalls del Vent. Hem llegit que una dona es va morir en la cursa dels cavalls del vent  per hipotèrmia. Kilian Jornet va fer el seu propi rècord. Hem llegit que la cursa va ser molt dura, amb molt desnivell i amb força fred.
Aquest article ha estat publicat en General, KILIAN JORNET. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ULTRA CAVALLS DEL VENT

  1. Roger diu:

    El Kilian Jornet és un noi mot fort i molt esportista . Pot córrer amb amics i jugar amb la neu, també divertir-se i anar per moltes muntanye. Així, corrents per moltes muntanyes pot coneixer mes muntanyes i fer fotos. Allà dalt pot també descansar, ha de ser molt xulo veure aquelles vistes. Si fa moltes carreres guanyara moltes medalles i copes. Jo crec que gracies al lloc on va neixer li va permetre saber correr. Crec que ha d’ estar molt cansat després de córrer 200 km i deu estar molt fort. Tothom deu estar content amb el que va fer, els seus amics deuen estar molt contents amb el que fa i amb les carreres que fa també.

    Roger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *