FESTA I XERINOLA 2.0

AMB LES NOVES PDI’s QUE ENS HAN POSAT A L’ESCOLA HEM FET UN PILÓ D’ACTIVITATS: JOCS, LECTURA D’UN CONTE, ENS HEM DISFRESSAT… SI, SI ! AMB LA PDI ENS HEM DISFRESSAT. HO VOLS VEURE ?

EL CONTE

HEM VISULAITZAT EL CONTE “CARNESTOLTES” A LA PDI. UN DIA L’HAUREM D’EXPLICAR NOSALTRES AMB L’AJUDA DE LES IMATGES I LA MESTRA.

carnestoltes_laGalera

Títol: “Carnestoltes”

Editorial: La Galera

Autores: Anna Canyelles\Roser Calafell (ilustr.)

ISBN: 9788424645618

LA HISTÒRIA TRANSCORRE EN UNA CLASSE QUALSEVOL DE QUALSEVOL ESCOLA DE CATALUNYA. ELS NENS I LES NENES BUSQUEN EN UN CISTELL DIFERENTS DIFERENTS DISFRESSES I ES VAN VESTINT AMB ROBA I COMPLEMENTS QUE TROBEN. AIXÍ QUE JA TENIM AQUÍ LA CAPUTXETA VERMELLA, UNA FADA, UN PALLASSO, UN PRESONER, UNA BRUIXA, UN BOMBER… I MENTRE LA VELLA QUARESMA QUE VOL FER LA GUITZA !

 

DISFRESSEM LA LAURA I L’EDGAR

A LA PÀGINA WEB  EDU365  HI HA UN JOC MOLT DIVERTIT PER DISFRESSAR AMB ROBA I COMPLEMENTS DOS PERSONATGES (LA LAULA I L’EDGAR) QUE VOLEN ANAR A LA RUA DE CARNAVAL. A CASA TAMBÉ HI PODEM JUGAR. AQUÍ TENIM L’ENLLAÇ, CLICANT LA IMATGE.

EDU365

 

NECESSITEM AJUDA

COM QUE ENCARA FEM P3 I NO SABEM LLEGIR I ESCRIURE ELS HI HEM DEMANAT AJUDA A LES NOSTRES COMPANYES I COMPANYES DE P4 I P5 MITJANÇANT UN GOOGLE DRIVE QUE TAMBÉ L’ENLLACEM (CLICA LA IMATGE).

k9DZEV92                

 

EL RESULTAT FINAL DE LA FEINA ENTRE TOTES LES NENES I NENS D’EDUCACIÓ INFANTIL ÉS AQUEST. A VEURE SI US AGRADA ! SI CLIQUEU LA IMATGE PODREU VEURE TOTES LES IMATGES DEL LLIBRE DE LES DISFRESSES.

k9DZEV92


LLIBRE DE LES DISFRESSES PAG. 1

 

MEMORY

SI, SI ! TENIM UN MEMORY DE DISFRESSES. NOSALTRES JA HI HEM JUGAT AMB LA PDIk9DZEV92

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *